Verzendinformatie

Wij versturen alle pakketten met PostNL, via onze verzendpartner MyParcel. PostNL bezorgt dagelijks van maandag t/m zaterdag.

Bent u niet thuis als de bezorger van PostNL bij u aan de deur komt? Dan probeert PostNL het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt dat ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een "niet-thuis-code". Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de 2e keer wilt laten bezorgen. Er zijn diverse mogelijkheden. Graag verwijzen wij u voor alle opties naar de website van PostNL: www.postnl.nl. Maakt u geen gebruik van deze service dan wordt uw pakket de dag erna nogmaals aangeboden. Lukt het niet om uw pakket af te leveren bij de 2e bezorgpoging? En heeft u de bezorging van te voren niet gewijzigd? Dan kunt u de zending ophalen bij een postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger bij u heeft achtergelaten. Vergeet u dan niet uw identiteitsbewijs mee te nemen!

Hieronder vindt u onze verzendtarieven:

Voor bestellingen tot € 500,00 bedragen de verzendkosten € 6,95

Voor bestellingen vanaf € 500,00 versturen wij uw bestelling GRATIS.

Genoemde tarieven gelden voor Nederland.

Afhalen:

U kunt uw bestelling ook afhalen bij ons bezoekadres aan de Paxtonstraat 3A in Zwolle. Uiteraard betaalt u dan geen verzendkosten. U ontvangt van ons een mail zodra uw bestelling klaar staat. De levertijd blijft gelijk aan de andere verzendmethodes.

Levertijd:

Wij hanteren een levertijd van circa 1 werkweek na bestelling. Let op: bij betaling d.m.v. een bankoverschrijving zal dat de levertijd met 3 werkdagen verlengen.

Sportprijzen Zwolle