Het bedrijf

Welkom!

Traseco Sportprijzen Zwolle is sinds februari 2015 zelfstandig actief. Na een dienstverband van bijna 30 jaar bij Traseco b.v., heb ik de afdeling sportprijzen van mijn oud-werkgever overgenomen en sta sindsdien op "eigen benen", maar dan wel met een enorme ervaring in de sportprijzen branche. Dus geen sport is mij vreemd!

Voor de klant is er niets veranderd. Het adres blijft gelijk, de service blijft onverminderd hoog en de prijzen scherp.

Ik ben u graag van dienst bij het uitzoeken van de juiste sportprijzen en de perfecte personalisering. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op uw gemak de collectie bekijken en vergelijken qua model en grootte in de showroom aan de Paxtonstraat 3a in Zwolle. 

Vanaf april 2016 kunt u ook "vanuit de luie stoel" bestellen. Want de nieuwe webwinkel is online! Ik werk er hard aan om de webwinkel continu up-to-date te houden maar natuurlijk ook steeds verder uit te breiden. Dus zoekt u iets wat u niet in de webwinkel kunt vinden? Dan kan ik het zeer waarschijnlijk wel voor u bestellen. Dus aarzel niet maar stuur even een mailtje info@sportprijzenzwolle.nl of bel: 038-4533819.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten via de telefoon, mail, webwinkel of in de showroom!

Giny van Ginkel

 

Bedrijfsgegevens:

Traseco Sportprijzen

Paxtonstraat 3a, 8013 RP Zwolle

Tel.: 038-4533819

E-mail: info@sportprijzenzwolle.nl

KvK: 62381946

BTW nummer: NL10543337B01

Openingstijden showroom: maandag t/m vrijdag 13.30 - 17.00 uur (mocht u liever op een andere tijd de showroom willen bezoeken, bel gerust voor een afspraak)

Tijdens de vakantie en/of feestdagen kunnen bovengenoemde tijden aangepast worden. Dit zal op deze site, categorie 'nieuws', vroegtijdig vermeld worden.